Gelijkspel Dames 1 in laatste wedstrijd van 2016

IFC – EBOH 3-3

Zaterdag 10 december 2016 saai en miezerig weer en een late wedstrijd 15:00 uur uit tegen IFC op het programma. Het is bijna Kerstmis en we zitten al een paar weken in de winning mood. Ook deze laatste wedstrijd van 2016 willen we graag winnend afsluiten om met een goed en voldaan gevoel mes en vork in de kerstkalkoen te kunnen gaan zetten.

Na het beginsignaal van onze scheidsrechter ontpopt zicht, net als vorige week tegen OMC, en waar voetbalgevecht. IFC blijkt een sterke tegenstander te zijn die met snelle counters voor behoorlijk wat onrust in de rood/zwarte defensie zorgt.

EBOH probeert voetballend onder de druk van IFC uit te komen. Dat lijkt gedurende de wedstrijd wel te lukken maar het blijft toch wel oppassen voor de vlijmscherpe counters. Ook het scoreverloop blijft eigenlijk de gehele wedstrijd in balans. De ene keer staat EBOH voor en de andere keer IFC.

Wellicht is de 3-3 eindstand terecht alhoewel we in de laatste minuten van de wedstrijd nog een dot van een kans krijgen. Hoewel dit niet onze beste wedstrijd van het seizoen is geweest kunnen wij toch trots zijn op onze meiden. Ze zijn blijven knokken en strijden tot de laatste minuut om toch de winst uit het vuur te slepen………………… en dan zit je op zaterdagavond met een lekker glaasje whisky en een stukje oude kaas toch nog even te mijmeren over de wedstrijd en het seizoen tot nu toe.

Al mijmerend kom je dan tot de conclusie dat, en ik spreek voor de gehele staf, EBOH Dames 1 een geweldig team is om te coachen en te trainen. Ik/wij mogen ons gelukkig prijzen om met zo’n groep te kunnen werken. Met ups en downs maar altijd in belang van het team en een lach aan het einde van de training en wedstrijd.

We trainen nog even door maar met de Kerstdagen in aantocht wil ik een groot compliment maken aan mijn meiden en hun bedanken voor een fantastische eerste helft van het seizoen. Als we in de tweede helft van het seizoen op deze ingeslagen weg doorgaan dan gaat “Dordrecht” nog zeker van ons horen …………………….. THE ANGELS ARE BACK !

Uiteraard ook een bedankje aan onze sponsors, medewerkers en bestuur van EBOH en last but not least onze trouwe supporters die weer of geen weer altijd weer positief aan de kant staan. Lieve mensen geniet van de komende feestdagen!