Fernando overleden….

Fernando 12-05-1983  03-06-2020

Afgelopen woensdag is ons clublid maar vooral onze vriend en gangmaker op 37 jarige leeftijd veel te vroeg van ons heengegaan. De schok is groot en het verlies enorm. Afgelopen vrijdag is hij op de velden van onze club groots herdacht.
Wij hebben ervoor gekozen om dit niet op alle kanalen bekend te maken omdat wij de COVID regels wilde naleven. Dat er uiteindelijk toch nog meer dan 200 mensen aanwezig zijn geweest zegt alles over wat Fernando voor de mensen betekende.

Namens de familie en vrienden, “bedankt EBOH voor de mogelijkheden en de hulp bij de organisatie”. Dit laat eens te meer zien wat een mooie club het is! We moeten nu verder zonder Fernando en dat zal al moeilijk zat worden.

A.s. dinsdag zal de uitvaart van Fernando zijn en daar kan helaas niet iedereen bij zijn. Wel willen wij op het Essenhof de mensen de mogelijkheid geven om toch afscheid van Fernando te kunnen nemen.

Het is de bedoeling om met inachtneming van de 1,5 meter afstand-regel een erehaag te vormen. Een laatste en zo verdiende groet aan Fernando! De plechtigheid start om 13:00 uur en wij zouden het geweldig vinden als iedereen die Fernando die laatste groet wil geven er om 12:15 uur kan zijn. Er zullen mensen van de club aanwezig zijn om de benodigde afstand te waarborgen. Handhaving van de regels is van groot belang.

Wij willen dan ook vragen om na het voorbijgaan van de kist, het Essenhof op gepaste afstand weer te verlaten. Er is ook de gelegenheid om de uitvaart via een livestream te volgen. De link is hier
De inlogcode die u in moet vullen is: 9CEA182D

We gaan je verschrikkelijk missen maar nooit vergeten!

Je familie en vrienden