Familiedag een groot succes!

Afgelopen zaterdag was het weer raak aan de Schenkeldijk, met de grote EBOH Familiedag.

De ochtend stond volledig in het teken van de jeugd. De mini-voetballers hadden hun laatste training uit een serie van 10, waarbij deze keer ook gebruik gemaakt kon worden van de pannakooi. De allerkleinsten hadden het uitstekend naar hun zin en een groot deel bleef na afloop dan ook nog een flink tijdje hangen rondom de pannakooi, het springkussen, de suikerspinnenkraam, de popcornmachine en de ballonenvouwer.

IMG_1577 web

De C-junioren t/m de MP-pupillen werkten onder leiding van de selectiespelers een parcours af op het hoofdveld. Met o.a. onderdelen als ver schieten, snelste sprint, precisie-schot en uiteraard het hardste schot, konden de kinderen zich helemaal uitleven en zich meten met hun leeftijdsgenoten. Ondanks de regen die af en toe even langskwam, waren de kinderen zeer enthousiast en fanatiek. Na afloop kregen alle kinderen een patatje en wat drinken en was het wachten op de prijsuitreiking.

IMG_1419 web

Na een hoop reken- en schrijfwerk, waren de winnaars bekend:

·         Beste JG-speler was Youri Geelhoed

·         Beste MP-speler was Delano vd Sluis

·         Beste F-speler was Furkan Oruc

·         Beste E-speler van Rogan Babakerwal

·         Beste D-speler was Brian van Weelden

·         Beste C-speler was Jordi Fok

IMG_1871 web

Al met al een zeer geslaagde ochtend dus, de kinderen hadden zich overduidelijk geamuseerd.

Het middagprogramma was gericht op de senioren en de A- en B-junioren, die een mix-toernooi afwerkten op het hoofdveld.
De senioren waren zo enthousiast dat ze ruim een half uur voor aanvang van het mix-toernooi op het veld stonden te trappelen om te beginnen.
Er hebben ongeveer 70 senioren deelgenomen aan het mix-toernooi, dat bestond uit twee poules van ieder vier teams. Na een spannende poulefase stond de finale op het programma tussen

Team 3                                                  en                          Team 7
Jeffrey Monster                                                                   Regienne Regales
Patrick Jansen                                                                     Nirushan Rasiah
Bram Wouters                                                                     Jordi Teubel
Dennis van der Graaf                                                         Ramon Braun
Benjamin Hadic                                                                  Ricardo van Yperen
Matthijs Jongeneel                                                             Patrick Welts
Sefa Hira                                                                               Dave van der Capellen
Paul Reijnders                                                                     Rick Reijnders

De finale was nog spannender dan de poulefase, al resulteerde dat niet in veel kansen. Uiteindelijk moest de wedstrijd beslist worden met penalty’s. Hierbij had team 7 meer controle over de zenuwen dan team 3 en sleept de uitstekend keepende Patrick Welts (2 van de 3 gehouden) de overwinning eruit.

IMG_1909 web
Om 18:00 uur was het dan eindelijk zover, koe Bertha kon beginnen aan haar taak van de dag: schijten op het hoofdveld. Dat een koe niet op commando haar behoefte kan doen, bleek toen er na een uur nog geen enkele aandrang te bespeuren viel. Ze maakte een mooi rondje over het veld, kwam nog even gezellig bij een paar mensen staan om mee te luisteren, maar geen enkel resultaat. Eindelijk na anderhalf uur was het dan zover en kon er gemeten gaan worden om de prijswinnaars te bepalen. Grote winnaar was Johann Gerlach, die een half uur voor de start het winnende lot bleek te hebben gekocht.

IMG_1919 web

Tijdens het koeschijten was de barbecue uiteraard al gestart. Koks Dave, Rachid en Ozgur zorgden ervoor dat iedereen meer dan voldoende te eten had. Na afloop van de barbecue ging het feest uiteraard nog tot in de late uurtjes door, zoals we bij EBOH gewend zijn.

Namens het bestuur willen we iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage aan deze familiedag. Zonder jullie had deze dag nooit zo’n groot succes kunnen worden. Speciaal woord van dank aan Ad ”haringkoning” Versendaal, Piet de Ruiter, Rien van Halen en Ron Holster voor hun bijdrage aan deze dag.

IMG_1585 web

 

Voor alle foto’s van de familiedag gaat u naar de galerij.