F6 kent vliegende start

Nog maar net begonnen in de F-jes maar nu al niet te verslaan en hebben tot nu toe alles gewonnen.

Laten we ze even voorstellen:

Keano (Bijnaam: de Kogel)
Keano heeft zo’n hard schot dat de brandweer regelmatig nodig is om de goal na te blussen wanneer Keano er weer een pegel op af heeft gestuurd! Waarom rennen als je ze er ook vanaf de middellijn in kan knallen!

Surya (Bijnaam: de Flamingo)
Surya beweegt en passeert met gemak zijn tegenstander met sierlijk scharen en overstapjes. Met regelmaat moeten er tegenstander uit de knoop worden gehaald omdat ze alle bewegingen niet kunnen volgen.

Siem (Bijnaam: de Dirigent)
Siem is de dirigent van het doel! Hij wijst en stuurt iedereen op de bal af, want waarom zou je zelf naar de bal rennen als je het ook iemand anders kan laten doen. Daarom heeft hij nu besloten om keeper te worden. En wat kan hij dat goed, nu pakt hij soms de bal al halverwege het veld.

Reyum (Bijnaam: Speedy Gonzales)
Zelden zo’n snelle speler op het veld gezien! Wanneer er een tegenstander op de goal af gaat wordt hier wel een stokje voor gestoken door deze vent. Hij presteert het keer op keer om eerder bij de bal te zijn dan de tegenstander.

Gijs / Thijmen (Bijnaam: Druk op de bal (en soms op de schenen))
Gijs en Thijmen komen iedere wedstrijd met het gras tussen hun tanden van het veld, zelfs wanneer ze op kunstgras spelen! Ze zijn zo fel en fanatiek dat ze zelfs in de warming-up al proberen om de bal van de tegenstander af te pakken.

Guus (Bijnaam: de Loper)
Guus is met zijn snelheid en onverschrokkenheid een ware plaag voor de tegenstander. En maakt met zijn linkerbeen menig doelpuntje!

Timo (Bijnaam: de Alleskunner)
Timo is op iedere plek inzetbaar. Geeft altijd 100% en wilt graag iedereen helpen. Daarnaast heeft hij een goede techniek, prima schot en een goed overzicht. Geen tegenstander speelt graag tegen Timo!

Shae (Bijnaam: de Box to Box speler)
Shae is een ware mannetjesputter. Deze speler weet van geen ophouden… Op het moment dat de scheids fluit begint hij met lopen en stopt niet meer tot hij tegengehouden wordt. Als er een x een tegenstander doorbreekt weet shae hem nog te achterhalen en hem het scoren te beletten! Daarna schakelt hij door naar voren om een vervolgens een uitbraak van een tegenstander om te zetten in een doelpunt voor EBOH!

EBOH F6