Even kennismaken met… Frank Greuter en Rick Reijnders

Even kennismaken met…

Deze keer:

  • Frank Greuter (Speler EBOH 3 & Supporter EBOH 1)
  • Rick Reijnders (Speler EBOH 2 & Kantinebeheerder)

Frank Greuter

Naam: Frank Greuter

Leeftijd: 49 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?

“In het dagelijks leven werk ik voor Zenner Haarmode als fieldmanager.

Wij gaan langs de Etos en DA drogisten om de presentaties van de haaraccessoires te onderhouden en om de bestellingen te maken.”

Hoe ziet je gezinssituatie eruit?

“Ik ben al bijna 19 jaar met Monique Greuter (leider van JO17-2) getrouwd en wij hebben 3 kinderen.

Giovanni, Jonathan en Grace en zij voetballen alle 3 bij EBOH.”

Wat is je lievelingseten?

“Roti á la Mo. Mijn vrouw is Surinaams en maakt heerlijke roti.”

Welke muziek vind je leuk?

“Allerlei soorten muziek. In de auto heb ik altijd radio 538 opstaan.”

Wat is je favoriete vakantieland?

“Maakt me niet zoveel uit, zolang de zon maar schijnt. Tijdens ons huwelijksreis zijn we naar Kenia geweest en we hebben ook een safaritocht gemaakt met 3 overnachtingen en dat heeft veel indruk op mij gemaakt.”

Waar kijk je graag naar op televisie?

“Voetbal, actie films en Discovery programma’s waar ze goud zoeken of waar ze de mensen helpen om zelfvoorzienend in de wildernis te kunnen leven .”

Heb je nog andere hobby’s naast voetbal?

“Een stukje hardlopen met voorkeur de Marathon van Rotterdam, die ik 6 keer heb gelopen.”

Heb je zelf vroeger ook gevoetbald bij EBOH? Zo ja, in welk(e) efltal(len)?

“Ik ben op mijn 16e in Dordt komen wonen en ben meteen lid geworden bij EBOH. Ik heb in verschillende teams gespeeld, namelijk:

  • In de A2
  • In verschillende teams van het 3de  t/m 10de  en dat was toen alleen nog zondag
  • Met het hele 3e van de zondag de zaterdag begonnen.
  • Zaterdag 1 & dat was toen maar 1 team J
  • Het 2de elftal
  • Het 3de elftal
  • Het 5de elftal”

Wat was je positie in het veld?

“Vroeger back, maar de laatste jaren meer als veldvulling J. Ik heb tot mijn 48ste het vol gehouden en het met veel plezier gedaan.”

Wie is de beste speler waar je zelf mee hebt gevoetbald?

“Ik heb een hele enkele keer met Hans van Genderen mogen voetballen en tegen een team van Radio Rijnmond  waar ik tegenover Peter Houtman stond.”

Wat is jouw voetbalhoogtepunt bij EBOH?

“De kampioenschappen en alle weekendjes weg aan het einde van het seizoen.”

Wat is je favoriete Nederlandse voetbalclub?

“Dat kunnen er maar 2 zijn, namelijk EBOH en Feyenoord.”

Wat is je favoriete buitenlandse voetbalclub?

“Nu niet meer zo, maar Engels voetbal vind ik leuk om naar te kijken. De passie van de spelers en het publiek vind ik geweldig.”

Wie is of was je favoriete voetballer?

“Jozsef Kiprich en John de Wolf. Jozsef was onnavolgbaar en een cultheld. John onverzettelijk en ging voorop in de strijd.”

Welk stadion vind je het meest indrukwekkend?

“De Kuip, maar op de dijk bij EBOH kan het ook aardig spoken !!!”

Doe je verder nog iets voor de club EBOH?

“Op dit moment train ik de jongens van de JO17-2. Ik sta achter de bar met feestavonden, ik help tijdens de familiedag en ik doe nog van alles waar ze hulp bij nodig hebben.”

Wat vind jij het mooist aan de club EBOH?

“De gezelligheid. Kijk naar de wedstrijd van het 1e tegen Oranje Wit van een paar maanden geleden, wat een feest. Zelf kon ik er niet bij zijn door een verjaardag, maar alle filmpjes die ik voorbij heb zien komen, dat was gewoon genieten. Dat ons cluppie de kantine van de tegenstander overneemt en er een feestje bouwt GEWELDIG !!!”

Waar ben je trots op?

“Op mijn gezin natuurlijk. Ook op alle vrijwilligers bij EBOH, want mensen weten soms niet hoeveel tijd en moeite sommigen erin stoppen. Ik hoop dat men dat ook realiseert als er een keer iets niet goed gaat.”

Heb je nog een droom voor in de toekomst?

“De loterij winnen.”

Is er nog iets dat de mensen over jou zouden moeten weten of wil je nog iets aan ze kwijt?

“Nee, want mijn kinderen lezen dit ook J. Verder hoop ik dat EBOH nooit verloren gaat en dat er meer vrijwilligers zich aanmelden om te helpen, want samen staan we sterk en heeft de club een geweldige toekomst !!!”

Rick Reijnders

Naam: Rick Reijnders

Leeftijd: 33 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?

“In het dagelijks leven werk ik bij Goodlife Foods. Wij maken diverse snacks, zijn bekend van o.a. de Mexicano en Beckers frikandellen. Vanuit mijn functie ben ik verantwoordelijk voor het voorraadniveau van onze artikelen en heb ik contact met onze fabrieken over de aantallen die geproduceerd dienen te worden. Met mijn collega’s moeten we ervoor zorgen dat wij altijd kunnen uitleveren naar onze klanten.”

Hoe ziet je gezinssituatie eruit?

“Woon op mezelf in de stad en ben vrijgezel.”

Wat is je lievelingseten?

“Een goed bereid balletje gehakt gaat er altijd in! Maar een rijstmaaltijd of pasta maaltijd valt ook altijd goed in de smaak.”

Welke muziek vind je leuk?

“Ik ben een top 40 luisteraar, niet een heel uitgesproken muzieksmaak. Vind het altijd fijn als er iets van muziek op de achtergrond aanstaat en er variatie is in de muziek.”

Wat is je favoriete vakantieland?

“Griekenland”

Waar kijk je graag naar op televisie?

“Films en/of series op Neflix of Disney.”

Heb je nog andere hobby’s naast voetbal?

“Ik game graag op de pc of playstation samen met vrienden.”

In welk elftal voetbal je bij EBOH?

“Het tweede elftal”

Wat is je positie in het veld?

“Centraal achterin”

Wie is de beste speler waar je zelf mee hebt gevoetbald?

“Omdat ik altijd in het tweede elftal heb gespeeld, zaten de beste spelers altijd structureel in het eerste elftal. Maar er zijn sommige spelers die langere tijd tussen het eerste en tweede pendelde en daar sprong voor mij wel Sebastiaan Bekkers uit. Maar kijkend vanuit mezelf zijn er al een hoop beter 😉”

Wat is jouw hoogtepunt in het voetballen bij EBOH?

“Zelf heb ik altijd gespeeld in het tweede elftal, daarin ben ik begonnen in de derde klasse en zijn we gedurende de jaren opgeklommen naar de eerste klasse. Een van onze eerste jaren speelde we hoog mee in die eerste klasse, dat was een mooie periode. Helaas met het tweede nooit kampioen geworden, maar met Joris Kardienaal en Hans Koster wel een fantastisch jaar gehad in de tweede klasse en zijn we via de nacompetitie gepromoveerd naar de eerste klasse.”

Wat is je favoriete Nederlandse voetbalclub?

“Ajax, waar we ook met zijn 4e al jaren seizoenkaarten hebben.”

Wat is je favoriete buitenlandse voetbalclub?

“Een tijd lang was dat Barcelona, in de tijd van Messi. Maar sinds een tijd heb ik geen voorkeur en hou ik de meeste topclubs een beetje in de gaten.”

Wie is of was je favoriete voetballer?

“Lionel Messi”

Welk stadion vind je het mooist of meest indrukwekkend?

“Camp Nou”

Doe je verder nog iets voor de club EBOH?

“Dit is mijn tweede jaar als kantinebeheerder. Waarbij ik me bezig hou met organiseren van de bar, keuken en alle inkoop die daarbij komt kijken. Daarvoor heb ik in de activiteitencommissie gezeten  waarbij ik hielp met het mee organiseren van Hollandse avonden, Kerstgala’s en de jaarlijks familiedag.”

Wat vind jij het mooist aan de club EBOH?

“Dat iedereen elkaar kent en er veel samenhorigheid is.”

Waar ben je trots op?

“De mooie band die ik heb met mijn familie, we zien elkaar wekelijks en het voelt altijd goed.”

Heb je nog een droom voor in de toekomst?

“Ik zou zelf nog een lange reis willen maken, Japan of Australië/Nieuw-Zeeland lijken mij erg mooi.”

Is er nog iets dat de mensen over jou zouden moeten weten of wil je nog iets aan ze kwijt?

“Sinds ik kantinebeheerder ben is een van mijn grootste uitdagingen het vinden van vrijwilligers voor de barbezetting, maar überhaupt is het een uitdaging binnen de gehele club.

Daarom zou ik een ieder die dit leest willen vragen om een goed na te denken of je iets kan betekenen binnen de club. Soms gaat het maar over een aantal uren per week, stel je bent met pensioen en je bent een ochtend beschikbaar of als ouder een aantal uur beschikbaar om een bardienst te draaien op een doordeweekse dag of op zaterdag. Daarmee zou je de club en de overige vrijwilligers erg mee helpen, dus schroom niet en meld je aan bij het bestuur of via mij.”