Zomerranking 1

Eerste Zomerranking meteen een groot succes!

Vandaag was het weer zover! De eerste Zomerranking van 2016 was al een aantal weken geleden aangekondigd, en het verzoek was om vooral vriendjes mee te nemen. Nou, dat hebben we geweten!!

Doordat we nu het mooiste kunstgrasveld van Dordrecht en omstreken voor de deur hebben liggen, konden we alle wedstrijdjes op het hoofdveld spelen. Door de ervaring die we tijdens de Zomerranking van vorig jaar hadden opgedaan, was nu besloten om de kinderen in twee leeftijdscategorieën in te delen. De kinderen die geboren zijn 2004 t/m 2007 speelden tegen en met elkaar, en de kinderen uit de jaren 2008 t/m 2011 speelden met en tegen elkaar.

Zoals ik als zei; We hebben het geweten hoor, dat jullie je vriendjes en vriendinnetjes mee zouden nemen. We hebben voor deze eerste ranking maar liefst 6 velden moeten uitzetten! Vorig jaar hebben we nooit meer dan 3 velden hoeven klaarzetten… Dat was dus even voortmaken bij de start, en zelfs terwijl het toernooi al in volle gang was, hebben Clayment en Stephan (nogmaals dank daarvoor) samen nog even twee velden speelklaar gemaakt. Speciale dank ook aan Yvonne, die de kinderen van drinken heeft voorzien, en aan Linda, die het bijhouden van het speelschema van de jongste groep voor haar rekening heeft genomen. Met elkaar hebben we weer een mooie eerste ranking mogen beleven. Dat beloofd nog wat voor volgende week! Eens kijken of er nog meer vriendjes en vriendinnetjes mee durven te spelen om die waanzinnige hoofdprijzen aan het einde van de ranking: De winnaar van iedere leeftijdsgroep mag lekker gaan eten met 7 vriendjes en vriendinnetjes en twee ouders bij Pim’s Poffertjes en Pannenkoeken!

De stand na de eerste Zomerranking

Onder dit stukje vindt je zoals gebruikelijk de actuele stand van de Zomerranking. Elke week houden we deze bij en kun je zien waar je staat. Dit jaar hebben we bovendien iets nieuws in de lijst opgenomen: veel kinderen weten nu al wanneer ze er wel of niet zullen zijn voor de hele serie. Dat kun je in één keer door je ouders aan ons door laten geven, zodat je tegenstanders kunnen zien dat jij wel komt als zij er niet zijn. Bij de data van de ranking staan kleuren ingevuld voor de kinderen die al hebben aangegeven wanneer ze er zijn; groen is aanwezig, rood is niet aanwezig, en geel betekent dat ze het nog niet zeker weten…

Nou ja, teveel geklets alweer…. hieronder dan echt de standen, en vergeet niet je op te geven voor de volgende Zomerranking!

Standen Zomerranking 2016