EBOH zet volgende stap in verwezenlijken ambities met sponsorcommissie

Voetbalvereniging EBOH, die in 2021 haar 100-jarig bestaan viert, is een club met ambitie. De laatste jaren is het ledenaantal, met een groot aandeel voor de jongste jeugd en de meidenafdeling, flink gegroeid. Bij het verwezenlijken van haar ambities, spelen haar sponsors een zeer belangrijke rol.

Een nieuwe en toegewijde sponsorcommissie, bestaande uit vier echte EBOH bekenden, stelt zichzelf ambitieuze doelen. Jasper de Bruin, voorzitter sponsorcommissie en verantwoordelijk voor de uitingen langs de velden, Bram Wouters verantwoordelijk voor de kleding, Deborah de Visser en Marco van Weelden verantwoordelijk voor werving en relatiebeheer, willen de komende jaren de sponsoring nieuw leven inblazen en professionaliseren. Jasper: “Na onze promotie naar de tweede klasse ben ik door de voorzitter Hans Schoon gevraagd om de sponsorcommissie te versterken. We hebben heel veel te danken aan onze sponsoren die onze club door de jaren heen hebben gesteund. En wij hebben als club de overtuiging dat er voor beide partijen nog meer uit te halen valt.” 

Succes
Door de jaren heen is sponsoring door diverse mensen opgepakt en met succes; mooie betrokken sponsoren en mooie initiatieven. Maar om de gehele club meer te kunnen laten profiteren van die samenwerking is meer organisatie en een centraal aanspreekpunt onmisbaar. Om (potentiele) sponsoren zich meer betrokken te laten voelen, moet alles helder en overzichtelijk zijn; Wie kan ik benaderen? Wat zijn de mogelijkheden? De club zal er met elkaar alles aan doen om haar huidige sponsoren natuurlijk te behouden en nieuwe sponsoren de mogelijkheid bieden ook een bijdrage te leveren aan het behalen van haar ambities.

Voor iedereen 
De sponsorbijdragen worden gebruikt voor allerlei doelen en belangrijk daarbij is dat sponsorbijdragen ten goede komen aan alle geledingen. Enkele voorbeelden waar de sponsorbijdragen voor worden gebruikt zijn; de velden, vergoedingen aan trainers, trainingen voor trainers/coaches, materialen, etc. De sponsorcommissie is uiteraard blij met elke sponsorbijdrage maar stimuleert wel dat sponsoring die de gehele club ten goede komt en daarmee op de langere termijn bijdraagt aan een mooie toekomst voor EBOH. Zaterdag 18 mei jongsleden is er een eerste sponsorbijeenkomst georganiseerd. De aanwezige sponsoren hebben rond de wedstrijd van het eerste elftal, op een afgesloten terras, kunnen genieten van een hapje en een drankje. Wethouder Sport, Wonen en Openbare RuimteMarco Stam was ook van de partij.

Alles is mogelijk
Tegenover de bijdrage van onze sponsoren staat publiciteit, naamsbekendheid en de mogelijkheid nieuwe contacten te leggen. EBOH is een echte familieclub met een lange historie en een groot bereik. Sponsoring kan op verschillende manieren; reclameborden, kledingsponsoring, advertentie in het clubblad, een banner op de website of sponsoring van een bepaald evenement, en er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden te bedenken.

Meer informatie: neem direct contact op met de sponsorcommissie via sponsorcommssie@eboh.nl of bel 0621310197.