EBOH wint eigen Ries Fok toernooi

Door Fred van Dongen

Dordrecht – Zaterdagtweedeklasser EBOH won vanmiddag het eigen Ries Fok sr.- toernooi door in de finale met 3-2 te winnen van buurman Dubbeldam. Jerry van Ingen scoorde twee keer namens EBOH tegen zijn oude club. In de troostfinale om het brons was DFC te sterk voor SC Emma (4-2).

*EBOH – Dubbeldam 3-2
Joey Steenbakker doet namens de winnende ploeg verslag.
‘We zijn dus winnaar geworden van het eigen toernooi. Na ongeveer 20 minuten kwamen we op 1-0 door Ricardo van der Merwe na miscommunicatie achterin bij Dubbeldam. Na een halfuur werd het 2-0 door een geweldig doelpunt van Jerry van Ingen. Vanaf 20 meter schoot hij de bal ineens stijf in de kruising. Vlak voor rust kwamen we op 3-0 door wederom Jerry van Ingen na goed terugleggen van collega-spits Noël Goossens’.

Joey Steenbakker vervolgt: ‘’ Na rust was het een stuk minder van onze kant en kwam Dubbeldam op 3-1 en zelfs nog op 3-2. Aan EBOH-zijde werd er weinig meer gedaan. Vrijdagavond waren we met z’n allen bij de bruiloft van Wesley Ebbers geweest en wellicht is er iets teveel gedronken, want het was niet best vandaag’.

Voor de verdienstelijk opererende zondagvierdeklasser Dubbeldam, getraind door zoon Ries van de naamgever van het toernooi, scoorden Xander Staphorst en Gijs Holvast.