EBOH verslikt zich in Emma

In een wedstrijd om het kampioenschap van Dordrecht heeft de zaterdagselectie van EBOH verrassend verloren van het zondagteam van Emma.

EBOH – Emma : 2 – 4
Doelpuntenmakers: Tim Stok, Sietse Schuurman

Beide ploegen misten de nodige spelers en zo stonden er bij de aftrap zelfs maar tien Emma spelers op het veld. Dat belette Emma er niet toe om vanaf de eerste minuut keihard te werken voor een overwinning. Al na negen minuten kwamen de gasten op een 0-1 voor sprong. EBOH had gedacht deze wedstrijd “wel even” te winnen, maar kwam bedrogen uit. Na 21 minuten spelen werd een corner door de gasten raak gekopt en stond het zelfs 0-2.

In tweede helft ging de thuisploeg toch voorzichtig op zoek naar eerherstel. Dat lukt bijna nadat EBOH via doelpunten van Tim Stok en Sietse Schuurman binnen één minuut tijd op 2-2 was gekomen. Het was echter een afstandsschot van Emma dat de EBOH-doelman verraste en de gasten weer op voorsprong bracht. In de slotfase werd het nog zelfs 2-4. Een verrassende uitslag in Poule B van het kampioen van Dordrecht.