EBOH verslaat RCD, EBOH 2 verrast Groot Ammers 2 net niet

RCD – EBOH

EBOH speelde zaterdag haar laatste bekerwedstrijd. De ploeg was immers al uitgeschakeld voor de volgende ronde en kon zodoende vrij uit spelen tegen zondagderdeklasser RCD. Dat was met vlagen terug te zien op het veld en EBOH toonde zeer sterk. Mede dankzij de drie doelpunten van Remy Holster werd de derby beslist in het voordeel van de Schenkeldijkers. 2-6 overwinning.

EBOH 2 – Groot Ammers 2

Ook het tweede team van EBOH kwam nog één keer in actie voor de beker. Na een nederlaag tegen Oranje Wit en een gelijkspel tegen Wieldrecht kreeg EBOH tweedeklasser Groot-Ammers op bezoek. Het werd een spectaculaire wedstrijd met vele gezichten.

In de eerste helft startte de thuisploeg zwak en kwam ook al snel 0-2 achter. Maar knokte zich niet veel later terug in de wedstrijd door een doelpunt van Yavuz Güler. Uiteindelijk wist Groot-Ammers weer te scoren en liep de score op tot 1-3 achter.

In de tweede akte kwam EBOH sterk terug. En na doelpunten van Robin Kooijman, Randy Camfferman en een fraai afstandschot van Yavuz Güler kwamen de rood-zwarten zelfs op een 4-3 voorsprong. In de vermoeidheid kon de ploeg helaas deze score niet vasthouden en trot Groot-Ammers uiteindelijk aan het langste eind 4-5.

Competitie
Volgende week start de competitie. EBOH gaat dan op bezoek bij MVV ’58. EBOH 2 gaat naar buurman Dubbeldam 2.