EBOH verliest ‘een gekke wedstrijd’ bij Spirit

Via Dordt2222 op Facebook:

‘Een gekke wedstrijd’, oordeelde na afloop EBOH’s selectiespeler Joey Steenbakker. ‘In de eerste helft waren wij de mindere en Spirit kwam al snel op voorsprong. Wij kwamen ook snel weer terug via Ricardo van der Merwe en dat zou zichzelf ongekend herhalen voor rust. Spirit maakte 2-1 en wij vlak daarop 2-2 via Noël Goossens uit een penalty. Ruststand 2-2’.

Joey Steenbakker vervolgt: ‘Na rust vond ik ons beter en was Spirit alleen gevaarlijk uit de counter. Zij maakten snel de 3-2, maar via Ricardo van der Merwe kwamen we op 3-3 door een goede kopbal uit een corner van Maikel Steenbakker. Zij maakten vervolgens 4-3 en 5-3. Maikel bracht ons terug in de wedstrijd uit een mooie vrije trap: 5-4. We kwamen nog bijna terug tot 5-5 maar dit lukte niet. In de laatste minuut maakten zij de 6-4’.