EBOH komt naar je toe deze zomer

Het promotie team van EBOH komt naar je toe deze zomer

In navolging van onze promotie activiteiten op goede vrijdag bij Dordt sport in het sport boulevard, special heroes day en het bezoeken van 4 scholen in het speciaal basis- en voortgezet onderwijs) zetten wij onze promotie activiteiten voort. Als laatste staat het zomerfeest van Sterrenburg op het programma.

Dordt Sport: Komen jullie ook naar het Zomerfeest van Sterrenburg!?

Op zaterdag 1 juli tussen 10.45 en 16.30 kunt u een kijkje nemen op de markt, een ritje maken in de koets en genieten van de optredens van verschillende Dordtse zangers op het Dalmeijerplein. Ook Voetbalvereniging EBOH en DMHC G-Hockey zullen aanwezig zijn om er samen met jullie een leuke dag van te maken. Tot dan!

Tijdens het zomerfeest is er extra ruimte om sporten voor mensen met een beperking te promoten. Wij zullen ons G-voetbal en de mini-voetbal cursus voor kinderen met en zonder beperking promoten tijdens die dag.

Onze G-voetbal afdeling bestaat uit 2 jeugdteams (jongens en meiden) die momenteel KNVB competitie spelen. De JG1 (boven de 14 jaar) en de JG2 (onder de 14 jaar). Daarnaast starten wij bij voldoende aanmeldingen met G voetbal voor volwassenen. Heeft u vragen of interesse kunt u mailen naar jeugdafdeling@eboh.nl

Daarnaast hebben wij de mini voetbal cursus voor kinderen van 4-7 jaar, waarbij iedereen welkom is, kinderen met of zonder beperking. Op 9 september van 09.00-10.00 uur starten wij met een nieuwe cursus. 10 lessen voor 10 euro. Heeft u interesse kom dan langs op zaterdag 1 juli of mail minis@eboh.nl of.

Tot zaterdag 1 juli.

René en Linda Vos