EBOH JO15-1 Tweede seizoenshelft 2022-2023 in de 6e divisie

Namens: Sponsorcommissie EBOH

De mannen van trainer Jordi van Dyck en assistent Clayment van Duren zijn op 17 december 2022 kampioen geworden in de hoofdklasse F. 

Na een zenuwslopend duel werd er met 0 – 5 gewonnen bij ASWH. De uitslag deed wellicht anders vermoeden, maar deze grote overwinning was maar net genoeg om bovenaan te eindigen. In de eindstand was het verschil minimaal met de nummer 2. We stonden in punten gelijk, doelsaldo gelijk, onderling resultaat gelijk en dus kwam het aan op het meest gescoorde doelpunten in de competitie. En dat was EBOH JO15-1. 

Dit geweldige resultaat betekende tevens promotie naar de 6e divisie voor deze groep, die voornamelijk bestaat uit jongens die al hun hele sportieve leven bij onze club spelen. Een echt EBOH-elftal dus. Opgebouwd na een sportief en financieel mindere periode van onze jeugdafdeling. Zo’n 10 jaar geleden werd, door echte EBOH’ers, een plan gemaakt om de jongste spelers op te gaan leiden vanaf de mini’s/kabouters. Met een duidelijke visie en heel veel betrokken clubmensen die hier vrijwillig een steentje aan hebben bijgedragen. Dit kampioenschap betekent dus zoveel meer dan alleen maar bovenaan staan. Dit is een beloning voor al het harde werk dat in de afgelopen jaren op zo verschrikkelijk veel fronten is gedaan binnen de club. In deze leeftijdscategorie behoren we nu tot de beste teams van Dordrecht, samen met Oranje Wit. En ze mogen hun kunsten na de winterstop vertonen tot ver buiten onze stadsgrenzen. De onder 15 boys zullen de degens kruisen met gerenommeerde clubs uit Brabant en tot diep in Zeeland. 

Deze ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven bij een aantal sponsoren die aan onze club verbonden zijn en het heeft zelfs compleet nieuwe sponsoren opgeleverd. Na de winterstop zullen de jongens er op en top verzorgd bijlopen doordat er geld beschikbaar is gesteld door die mensen. Het is gelijk een mooi moment om die mensen eens in het zonnetje te zetten. 

Ron Holster, een leven lang EBOH’er op alle fronten. Kan succes waarderen dus doet graag mee.

Henk te Slaa, hoofdsponsor die graag zijn naam wil verbinden aan deze groep.

Ralf Musterd, actief lid en vader van onze spits Thijmen wilde met zijn bedrijf Lantronics ook een bijdrage leveren.

Saskia Cohen, moeder van Noah en met haar bedrijf U-Boss regelmatig sponsor de afgelopen 10 jaar. 

Kevin Buijssen, vader van onze keeper Rowan die als KNO-arts verbonden is aan het ASZ in Dordrecht.

Sabine Karelse, als tante van middenvelder Mees gelinkt aan de club. Haar bedrijf DisGover is nieuw als sponsor, maar als het aan haar ligt is dit geen eenmalige actie!

Sponsoren, heel veel dank voor jullie bijdrage! Dit wordt zeer gewaardeerd. En jongens van EBOH JO15-1, heel veel succes in de 6e divisie.