EBOH huldigt tiental jubilarissen

Op zaterdag 29 juni is er een tiental jubilarissen gehuldigd door het bestuur van EBOH. Door voorzitter Hans Schoon werd bij ieder jubileum uitgebreid stilgestaan, onder andere door het terughalen van mooie herinneringen omtrent de relaties van de jubilarissen met de club.

Als eerste werd Jeffrey Heijdeman gehuldigd voor zijn 25-jarig zilveren jubileum. Vervolgens was de beurt aan Robby Schuit en Hans van Pelt, respectievelijk in het zonnetje gezet wegens 25 jaar en 40 jaar lidmaatschap van EBOH. Marco Kroonen en Wim van Meggelen ontvingen eveneens een speldje en een bos bloemen voor hun 40-jarig jubileum, gevolgd door door een viertal gouden jubilarissen; Sjaak Doedijns, Gert Fok, Robert Hierck en Peter Poort werden allen bedankt voor hun 50 jaar van verbintenis aan de club. Als laatst werd stilgestaan bij een platina jubileum, iets wat niet voor velen is weggelegd. Kors Hofman is maar liefst zeventig jaar lid van EBOH. Uiteraard werd bij deze unieke mijlpaal ook uitgebreid stilgestaan.

Na afloop was er de vrijwilligers-BBQ, waar zowel de jubilarissen als vrijwilligers van het afgelopen seizoen het voetbaljaar met elkaar afsloten.

Wij hopen alle EBOH’ers aan het begin van volgend seizoen, 2024-2025, gezond en wel aan de Schenkeldijk te mogen verwelkomen als EBOH 1 op zaterdag 27 juli het seizoen aftrapt met de eerste training. Tot dan!