EBOH F2 strandt in halve finale beker

Woensdag 20 mei op weg naar Arkel, file, omrijden dan maar. Provinciale weg, almaar rechtdoor. Mijn zoon vraagt, mama hoe ver kunnen we nog rechtdoor, we zijn nu wel heel ver van huis! In Arkel eindelijk, voetbalclub niet bekend in navigatie, ben gelukkig deze keer niet de enige. 18.20 uur we zijn er. Op het veld zie ik EBOH F2 zijn warming up doen, gespannen koppies, Arkel F1 zit rustig in een kringetje op het veld te genieten van het zonnetje. Dit beeld is tekenend voor de rest van de avond.

De wedstrijd gaat van start. Je ziet al snel dat Arkel het prima voor elkaar heeft, EBOH krijgt kansen genoeg, maar de rust ontbreekt om ze af te maken. Arkel lukt het wel en ze gaan de rust in met 1-0 achter. Na de rust is EBOH sterker, maar toch weet Arkel op 2-0 voorsprong te komen. Het spel is slordig en je ziet de gespannen gezichtjes, 10 minuten voor tijd weet Salih Soy de stand op 2-1 te krijgen. Er wordt keihard gewerkt door de mannen van F2, maar de resterende tijd is helaas te kort om de stand gelijk te trekken.

Maar wat ben ik trots op de mannen van F2, najaarskampioen, voorjaarskampioen en het schoppen tot de halve finale van de beker!