EBOH E1 tegen Heerjansdam E1

Op deze prachtige herfstdag traden onze jongens aan tegen de boys van Heerjansdam E1. De uitwedstrijd was blijven steken op een 2-2 gelijk spel, dus waren de verwachtingen hoog, want deze pot zouden we wel eens kunnen gaan winnen!

Het werd een mooie pot voetbal met veel strijd en doorzettingsvermogen aan beide kanten, wat resulteerde in een 3-2 voorsprong voor EBOH bij rust. In de eerste helft ging het spel gelijk op, waarbij de mentaliteit van onze jongens de doorslag gaf; de koppies gingen niet hangen, wanneer Heerjansdam scoorde, nadat wij zojuist op voorsprong waren gekomen. Nee, de koppies bleven fier rechtop en met passie werd de voorsprong van 3-2 bij rust behaald!

In de tweede helft verloor Heerjansdam het koppie en wist EBOH daar optimaal van te benutten! Met name Ismael (prachtige kopbal uit een corner van Redwan) en Redwan bleken niet te rusten voordat de voorsprong veilig was gesteld. Mede door het hele harde werken van de verdediging en het middenveld (Jojo!) konden Ismael, Redwan en Furkan menig keer gevaarlijk zijn voor het doel van Heerjansdam. EN MET RESULTAAT! De EERSTE OVERWINNING van het seizoen is een feit: 5-4 winst!

Jongens, dit was een hele mooie en verdiende overwinning! Dit smaakt naar meer! Als we net zo gedreven voetballen tegen Alblasserdam en IFC in de volgende twee wedstrijden, dan voorspel ik dat we nog meer punten gaan halen!