EBOH 2 speelt gelijk tegen Wieldrecht 2

In de bekerwedstrijd van afgelopen donderdag speelde derdeklasser EBOH 2 gelijk tegen eersteklasser Wieldrecht 2. Een knappe prestatie van de ploeg in een wedstrijd waar in de eerste helft de gasten wel sterker waren en EBOH vooral op slordige wijze zichzelf tegenkwam. Toch bleef de score in de rust op nul-nul steken.

In de tweede helft maakte EBOH stappen in de goede richting en gaf niet veel meer weg. Nadat een doelpunt van Wieldrecht werd afgekeurd wegens buitenspel, kreeg de thuisploeg uiteindelijk een penalty na een overtreding op Bas van Oosterhout. Randy Camfferman benutte de penalty 1-0. Niet veel later werd uit een corner de score door Wieldrecht gelijk getrokken. 1-1. In het vervolg van de wedstrijd waren de beste mogelijkheden voor diezelfde Bas van Oosterhout en Randy Camfferman, maar tot scoren kwamen de rood-zwarten niet meer. Zodoende bleef de score gelijk.