EBOH 2 sluit af met nederlaag

De laatste competitiewedstrijd was er eentje om “des keizers baard” zoals dat mooi gezegd kan worden. Klundert 2 kon niks meer bereiken en EBOH 2 was al zeker van promotie naar de reserve eerste klasse. Voor Bas van Oosterhout, Rachid el Mokhtari en Vincent Mutter was het de laatste officiele wedstrijd in de selectie van EBOH. Bas van Oosterhout zwaait af na 16 jaar in de selectie gevoetbald te hebben en Vincent Mutter na 12 jaar selectievoetbal. Namens EBOH bedanken wij deze spelers voor hun inzet en wensen wij deze spelers veel succes bij de lagere elftallen binnen EBOH.

Op het kunstgras bij Klundert trad EBOH aan in een fantasieopstelling. Rick Reijnders op doel en Joey Hughes op linkshalf waren de opmerkelijkste wisselingen in het team van afzwaaiend coach Rachid el Mokhtari. Klundert trok zich daar niks van aan en stond na een
IMG_1010_JChalf uur spelen met 2-0 voor. Gelegenheidsdoelman Rick Reijnders trof overigens geen blaam omdat er tot twee maal toe een aanvaller

van Klundert vrij voor hem opdook. In de tweede helft werd er meer gewisseld en was er een staande ovatie voor Bas van Oosterhout bij zijn symbolische wissel in de 75ste minuut. Na 16 jaar selectie bij zowel de zondag als de zaterdag binnen EBOH zat het voor van Oosterhout op. Licht geëmotioneerd werd hij vervanger door trainer Rachid el Mokhtari die zo ook in zijn laatste wedstrijd nog een kwartiertje mee kon pikken. Er was nog een kans voor Mohamed Zaada om de aansluitingstreffer te scoren maar zijn inzet ging na een prima aanval centimeters over het doel. EBOH 2 kan terugkijken naar een uitstekend seizoen waarin de ploeg meerdere malen heeft laten zien dat het goed kan voetballen. Namens EBOH bedankt en veel succes volgend seizoen in de reserve eerste klasse.
IMG_0750_JC

Gelegenheidsspits Erik Peters vond het jammer dat hij deze wedstrijd niet kon scoren maar kijkt wel terug op een geslaagd seizoen:” Jammer dat ik in de spits niet kon scoren. Als ik dat wel had gedaan dan had ik hem opgedragen aan Bassie. Samen met Vincent is hij enorm belangrijk geweest op het middenveld.  Drie jaar geleden speelde ik nog reserve derde klasse……. en nu op naar de eerste klasse!!!”

Meer foto’s in de galerij.