E.B.O.H. MO13 Toernooi

Afgelopen donderdag 10 mei Hemelvaart dag, was het eindelijk zover, ons eerste Eboh meiden toernooi kende een mooi start.

Alhoewel de weergoden wat anders voorspeld hadden, bleek het in de praktijk een mooie dag, met zonnige periodes.

Er stonden verschillende teams aan de start. Er waren zelfs 2 teams bereid gevonden, RCD en de zwerver om een week geleden nog in te schrijven bij ons toernooi. Het was een spannende dag, die uiteindelijk beslist werd door de zwerver.

Onze Eboh mo13 meiden bleven ook strijden tot het eind en de wedstrijd om de 3 e en 4 e plaats werd beslist door penalty’s. Onze rood zwarte dames hielden het hoofd koel en bleven gefocust, waardoor ze 3 doelpunten maakten. De tegenstander schoot 3x over en naast of tegen de gelegenheids keepster.

Een mooi resultaat voor een team wat een heel druk speel schema had deze week. Woensdag nog een wedstrijd winnen en daarna het eigen Eboh toernooi.

De organisatie is blij met hoe de dag verlopen is en wil alle teams en vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Volgend jaar gaan we zeker weer het Eboh meiden Hemelvaart toernooi organiseren voor meer Eboh meiden teams. En uiteraard hopen we dan net als dit jaar, op zulke enthousiaste reactie’s van de teams die mee doen.

Tot volgend jaar.

De vrouwen commissie