E.B.O.H. D1 bekert richting de ¼ finale

Het was in de ochtend nog een beetje onzeker of er wel gevoetbald zou worden, het had wat gevroren in de nacht. Er zou bij Papendrecht nog gekeurd worden om 10.00 uur.
Na een belletje van de trainer, bleek dat we gewoon moesten voetballen.

Aanwezig 11.15 uur en met de inzet van D2 en E1, kon EBOH D1 met een voltallig team aanvangen.
De wedstrijdwedstrijdbespreking werd in alle rust gedaan bij EBOH en gingen we gezamenlijk naar Papendrecht.

De wedstrijd Papendrecht D2 – EBOH D1 werd begonnen met de volgende opstelling voor EBOH: Thimo, Ryan, Bram, Homran, Kerem, Kelvin, Jeremy, Shurently, Nihad, Maliki en Fairick.
EBOH startte met een 4:3:3 opstelling. Wij lieten vanaf de aftrap zien dat we kwamen voetballen om te winnen. De organisatie stond goed en nadat de aftrap was genomen, pakten wij de bal af en hebben die nog maar zelden uit handen gegeven. Na goed combineren en samen spelen, stond EBOH na 5 minuten al op voorsprong. Het werd in de 1ste helft een eenzijdig beeld. EBOH viel aan en creëerde vele kansen, verzuimde soms een beetje om het veld groot te maken tijdens het aanvallen. Alle keren dat EBOH in de aanval was, stonden er heel veel verdedigers in en voor het zestien meter gebied. EBOH had daar iets slimmer kunnen spelen om het veld ook breed te houden, waardoor er meer ruimte zou kunnen ontstaan om goede scoorings mogelijkheden te creëren. Het was gezien het spelbeeld en de kansen voor de EBOH supporters genieten, maar ook de supporters van Papendrecht waren onder de indruk van het goede spel van EBOH.
Na hard werken, kansen creëren en benutten, werd er afgefloten voor de rust. In de 1ste helft hebben we kunnen genieten van 5 mooie en verdiende doelpunten.

Rust 0 – 5

Na de rust paste de trainer een aantal wissels toe. Uiteindelijk hadden we 3 wisselspelers die ook nog moesten voetballen. Binnen 5 minuten hadden we ons 6e doelpunt gemaakt. Echter toen kregen we een dipje van 10 minuten. We misten een strafschop (nou ja we, nee hij hahaha, de bal ging toch over de goal?). Vervolgens liet het middenveld en de achterhoede het even liggen. Binnen 10 minuten kwam Papendrecht tot ongeveer 10x met 4 aanvallers voor het doel. Er was toen ook geen speler van E.B.O.H. te bekennen. Dat resulteerde in een mum van tijd 2 tegendoelpunten.
De trainer greep direct in en zette een veranderde achterhoede en middenveld neer. De rust in het team keerde terug en vervolgens werden er nog 3 heel mooie doelpunten aan het eindresultaat toegevoegd.

Eindstand 2 – 9

Jongens super goed gevoetbald. Ook mensen van Papendrecht zeiden dat jullie super goed gevoetbald hadden. Klasse jongens en gefeliciteerd.
Volgende week (als het doorgaat) spelen we thuis tegen Drechtstreek. Zoals we allemaal weten hebben we nog wat goed te maken, in de vorige wedstrijd waren we namelijk niet echt bij de les.

Een supporter langs de lijn.