Belangrijk nieuws over de Jeugdcommissie

De afgelopen jaren is onze jeugdafdeling flink gegroeid en de Jeugdcommissie hoopt dat die groei ook de komende jaren op een gezonde manier kan worden doorgezet. Bij een groeiende jeugdafdeling hoort uiteraard ook een solide en capabele organisatie, vandaar dat de Jeugdcommissie op zoek is gegaan naar versterking.

En het goede nieuws is: die versterking hebben we gevonden in de persoon van Theo de Jong! Hij zal per direct de rol van voorzitter Jeugdcommissie overnemen van Axel van den Heuvel, die te kennen heeft gegeven wat meer naar de achtergrond te willen. Theo, die zelf als voetballer actief geweest bij Fluks, is een paar jaar geleden binnen gekomen als voetbalvader, heeft de ontwikkelingen van de laatste tijd als buitenstaander kunnen aanschouwen en heeft recent aangegeven een rol te willen vervullen binnen de jeugd. Nadat Axel had aangegeven wat meer naar de achtergrond te willen, zijn er positieve gesprekken met Theo gevoerd en is gezamenlijk besloten om tot de aangegeven verandering van de Jeugdcommissie over te gaan.

De Jeugdcommissie zal met ingang van aanstaand seizoen naast Theo en Axel, bestaan uit Evelien Noordermeer, Frans Reijnders, Danny Wessels en Hans van Genderen. Hoe de exacte taakverdeling eruit komt te zien is nog niet helemaal duidelijk, maar ongeacht de uitkomst daarvan kunnen we met een gerust hart aan de slag om de jeugd nog verder vorm te gaan geven de komende jaren.

Namens het Bestuur wensen wij Theo en de “nieuwe” Jeugdcommissie heel veel succes!