Beker avontuur EBOH 1 voorbij

Op een druk bezochte doordeweekse avond betrad EBOH het veld om de uitgestelde bekerwedstrijd tegen de hoofdklasser VC Vlissingen te spelen.

Doordat vorige week het veld nog niet geheel sneeuwvrij was, nam de KNVB de beslissing om de wedstrijd een week uit te stellen.

Na het startsein van scheidsrechter van de Rest, die geassisteerd werd door een heer en een dame, ging EBOH meteen gretig van start. Een mooie pas van Jeffrey Monster op Regga Regales moest door keeper Karim Ben Sallam, die overigens de plaats innam van de eerste keeper, worden gered.

Hierna werden de bezoekers dominant en werd er in de 12e minuut door Weeda en door de Kroo in 15e minuut, gescoord door Vlissingen.

In de 23e minuut schoot Gianni Weststrate vanaf de rechterkant op de keeper, dit schot was toch harder dan verwacht, want hij glipte uit zijn hand maar hij kon zich goed herstellen en had hem alsnog.

Na een half uur spelen werd door Jesse Rensen, ongelukkig de bal over de eigen doellijn gegleden en konden de beide ploegen gaan rusten met een stand van 0-3 op het bord.

Na de thee hervatte EBOH weer met dezelfde gretigheid maar de heren van Vlissingen waren ze toch te snel af. Het verschil tussen hoofdklasse en 3de klasse is toch wel groot wat resulteerde in de 58e minuut naar 0-4, door de Roo.

Ook de pass van Monster op Verkerk die hard uithaalde op de keeper bracht niet het doelpuntje wat EBOH toch door een ieder gegund werd.

In de 88 e minuut bracht invaller dos Santos de eindstand op 0-5 en maakte daarmee een eind aan het beker avontuur van EBOH.