Avondvierdaagse 2016 weer een groot succes

Van 7 t/m 10 juni 2016 vond de 70e Jeugd Avondvierdaagse van Dordrecht plaats.

Vanzelfsprekend liep ook de EBOH jeugd weer mee met de 5km, ditmaal met de grootste groep sinds jaren (ca 75 kinderen exclusief begeleiding). Ook hierin herken je de positieve groei van onze vereniging!

Waar in de week ervoor diverse steden te maken hadden met noodweer en afgelaste dagen, had Dordrecht, ook dit jaar, weer stralend weer: niet te heet, niet te koud, precies goed.

Op dinsdag 7 juni verzamelden de kinderen zich op het Sportpark Reeweg; voor een hoop kinderen was het de eerste vierdaagse, voor Joop Smits was het echter al nummer 31e. Joop is onze vaandeldrager, die alleen de laatste avond de vlag altijd graag door anderen laat dragen….

Onderweg werden de kinderen door EBOH en sommige ouders getracteerd op chips en ijsjes, en Herman Dekker liep zelfs alle dagen met een bolderkar met daarop door hem gesponsord water. Of daaraan speciale krachten waren toegevoegd is niet bekend, wel weten we dat er geen één kind (en trouwens ook geen één begeleider) onderweg problemen gehad heeft. Eén en één = twee… (-: ?

De afsluitende dag werden de kinderen, voordat ze van start gingen, door EBOH getracteerd op orginele EBOH-petjes. Na de traditionele groepsfoto gingen we weer van start voor de laatste 5km waarin de kinderen door vrienden en familie overladen werden met allerlei cadeaus. Rond 21:00 waren we weer terug op het sportpark, waarna de medailles werden uitgereikt, en iedereen, moe maar voldaan, weer huiswaarts keerde.

Het waren weer vier topdagen met een leuke gezellige enthousiaste groep kinderen en begeleiders. Eendracht Brengt Ons Hoger! Iedereen bedankt hiervoor, speciale dank aan Evelien en Theo. Ook dank aan al die mensen die langs de kant de kinderen hebben aangemoedigd. Het was weer een feest om erbij te zijn!

Onderstaand enkele foto’s; voor meer foto’s kunnen jullie terecht op de Facebook site van EBOH (“Voetbalvereniging EBOH”).

Enne…: volgend jaar gaan we voor de 100!