Voorbeschouwing EBOH – SVOD’22

EBOH neemt het morgen om 14:45 uur aan de Schenkeldijk op tegen het Zeeuwse SVOD’22. Na twee thuisnederlagen tegen Zeeuwse clubs (1-3 tegen Luctor Heinkenszand en 2-3 tegen Yerseke) zal de ploeg van Jeffrey Monster en Melvin Spruijt gebrand zijn om te doen wat in Bergen op Zoom wel lukte: winnen.

Na de overwinning op MOC’17 (0-3) is EBOH van de laatste plaats af, hoewel de Rood-Zwarten met plek dertien nog altijd erg laag op de ranglijst staan. De wedstrijd tegen SVOD’22, dat zich momenteel op de negende plaats bevindt, moet daar verandering in brengen. De enige overwinning behaalde SVOD’22 tegen het Zwijndrechtse VVGZ (1-2), een bekende tegenstander voor EBOH. Verder speelde de ploeg van trainer Pim Bruins gelijk tegen MZC’11 (3-3) en ging het zowel bij Terneuzense Boys (2-0) als in eigen huis tegen Walcheren (1-3) onderuit.

EBOH zal alles geven om na de uitstekende overwinning bij MOC’17 de lijn door te trekken richting de rest van de 2e klasse E. Dat begint morgen, om 14:45 uur, aan de Schenkeldijk tegen SVOD’22.

EBOH’ers, we zien jullie morgen!