Bus voor selectie en seizoenkaarthouders naar MOC’17 vertrekt zaterdag om 12:15 uur

De bus waarmee de selectiespelers, de technische staf en de seizoenkaarthouders van EBOH afreizen richting Bergen op Zoom voor de uitwedstrijd tegen MOC’17 vertrekt om 12:15 uur vanaf de parkeerplaats van Sportpark Schenkeldijk. Op Sportpark Rozenoord zal EBOH, zoals altijd gesteund door geweldige supporters, gaan knokken voor de eerste punten van het seizoen.

Supporters die zich reeds hebben opgegeven voor een seizoenkaart zullen deze week een bericht ontvangen m.b.t. de betaling. Nog geen seizoenkaart? De allerlaatste seizoenkaarten voor het seizoen 2024-2025 zijn nog beschikbaar, maar wel op één hand te tellen; wil je zeker zijn van een plek in de bus bij alle ‘away-days’ in Zeeland en Noord-Brabant dit seizoen, wees er dan snel bij! Stuur via WhatsApp een berichtje naar TC-lid Joey Steenbakker (+31 6 53171025) om jouw seizoenkaart nu te verkrijgen.

Geen seizoenkaart, maar wel zin om mee te reizen naar Sportpark Rozenoord? Dat kan! Losse tickets voor de busreis richting Bergen op Zoom zijn beschikbaar via TC-lid Joey Steenbakker. Stuur hem via WhatsApp een berichtje (+31 6 53171025) en schreeuw EBOH, ook in Noord-Brabant, naar de overwinning!

EBOH’ers, we zien jullie zaterdag!