Eboh 5: still alive and kicking!

Tijdens het lezen van het speelprogramma en de uitslagen, was het u wellicht al opgevallen: Eboh 5 staat er niet meer tussen. Wat is er met ons team gebeurd? Bestaan we niet meer? Aan de ene kant niet, aan de andere kant wel. Niet: wegens teveel jongens die om uiteenlopende redenen met voetballen gestopt zijn, hebben we onvoldoende spelers over om een volwaardige selectie op de been te kunnen brengen. Wel: de jongens die wel willen blijven voetballen, hebben besloten om als 7 tegen 7-team hun voetballoopbaan voort te zetten.

Door de inspanningen van organisator Maarten van Houwelingen ( GSC/ODS ) draaien we op vrijdagen met de Dordtse 7 tegen 7-competitie mee. Per avond zijn er in totaal een stuk of 10 teams actief. Als team speel je per avond 2 wedstrijden van 30 minuten, waarbij er, gelukkig!!!!, doorlopend gewisseld mag worden. Onze vuurdoop hebben we inmiddels al gehad: op 26/08 hadden we onze eerste avond bij onze buurman Dubbeldam. Spelend in een ijzersterk 3-2-1-systeem werden Dubbeldam en Wieldrecht verslagen. Een leuk begin, maar op deze avonden zijn de uitslagen niet echt van belang. Het gaat meer om de voetbalsfeer en de gezelligheid na afloop.

Hieronder ziet u ons resterende speelschema, met de bijbehorende data (met onder de foto van de data de link naar de PDF)!

Mocht u zin hebben om naar ons te komen kijken ( aanvang, standaard om 19.30 uur ) en om na afloop een biertje en een bittergarnituur ( sorry Wilfred Genee: voor ons geen radijsjes, peren en bananen op de vrijdagavond! ) mee te consumeren, dan bent u van harte welkom!

Groeten,

De jongens van Eboh 5!

eboh-5-7x7-schema

eboh-5-7×7