[UPDATE] PLUS 20 jaar Verenigingsactie…

De actie van Plus ’t Lam is inmiddels ten einde en heeft EBOH een mooi bedrag opgeleverd: €214!

Bij deze bedanken wij iedereen die een donatie heeft gedaan aan EBOH en uiteraard Plus ’t Lam voor het organiseren van deze actie.

Het Bestuur van v.v. E.B.O.H.

 

Van Plus ’t Lam is al jaren bekend dat zij het verenigingsleven in Dordrecht een warm hart toedragen, maar nu hebben ze de mooiste verenigingsactie ooit! 

Plus ’t Lam stelt maar liefst € 20.000,00 beschikbaar voor verenigingen die aan hun sponsoractie meedoen. En je hoeft alleen maar boodschappen te doen!

Het werkt als volgt:
In de periode van 9 maart tot en met 2 mei ontvangt elke klant van Plus ’t Lam in Stadspolders en in Dubbeldam bij elke € 10,00 aan boodschappen een speciale voucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. 
Als klant scan je de ontvangen voucher(s) bij de actiekast voorin de winkel en op het Touch screen geef je vervolgens aan dat je je sponsorpunt(en) aan EBOH wilt geven.  Meedoen is dus heel simpel en het kan onze vereniging veel opleveren.
Aan het eind van de sponsoractie wordt op basis van het aantal sponsorpunten het bedrag van € 20.000,00 naar verdeeld over de deelnemende verenigingen.

Wij roepen dan ook al onze leden op er voor te zorgen dat EBOH zoveel mogelijk sponsorpunten spaart. 
Ook vragen wij iedereen om hun familieleden, buren, kennissen, of collega’s te vragen om ook hun boodschappen bij Plus ’t Lam te doen en voor EBOH te kiezen als zij de vouchers inwisselen.

In de winkels van Plus ’t Lam worden de vergeven sponsorpunten live weergegeven op de aanwezige TV schermen. Zo kan iedereen dus zien hoe zijn/haar club het tot dan toe doet in de sponsoractie.

Dus steun EBOH en DOE MEE. Je hoeft alleen maar boodschappen te doen!
De actie loopt van 9 maart tot en met 2 mei bij Plus ‘Lam in winkelcentrum Stadspolders én op het Damplein in Dubbeldam.

 

 plus