Webmaster Mutaties

Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt om de EBOH website op te schonen en te voorzien van actuele informatie. Frits Braun en Fred van Dyck zullen dit samen op gaan pakken. Frits als centraal aanspreekpunt en Fred als adviseur en illustrator zullen het beheer van de site gaan verzorgen. 

Vanaf deze plaats willen wij iedereen bedanken die de afgelopen jaren hun medewerking hebben verleent aan het plaatsen van berichten op de site van EBOH. Helaas hebben wij niet alle namen kunnen achterhalen.

Axel, Evelien, Theo, Paul Reijnders en Guido Noorlander en niet in de laatste plaats Ad Holster die de wedstrijdverslagen voor zijn rekening heeft genomen en dat voorlopig blijft doen, zijn bij ons in ieder geval bekend. Mochten wij iemand over het hoofd hebben gezien, laat het ons weten en dan wordt hij of zij alsnog vermeld.

Vanaf heden kunt u algemene informatie mailen naar info@braunuitgevers.nl.  Als u een stukje geplaats wilt hebben dat te maken heeft met jeugd(zaken) dan kunt u een mailtje sturen naar Evelien Noordermeer: eefnoordermeer@gmail.com.  Graag met naam en telefoonnummer, zodat wij u kunnen bereiken voor eventuele aanvullende informatie.

Heeft u interessante informatie laat het ons weten. Het bestuur beslist in geval van twijfel of er wel of niet tot plaatsing wordt over gegaan.

Het bestuur.