Voetbal Academy Dordrecht

Nieuwe voetbalschool opent haar deuren bij EBOH!

In September start een nieuwe voetbalschool met haar activiteiten bij EBOH. De eerste cursus (najaar 2017) start op woensdag 6 September om 14,30 uur.

Met als voornaamste drijfveer het leveren van kwaliteit, wil Voetbal Academy Dordrecht kinderen zo veel mogelijk aan de bal laten zijn. Voetballen leer je door te voetballen is hun filosofie. Dat betekent dat ze werken met kleine groepjes (5-8 spelers per trainer) zodat de deelnemers zo weinig mogelijk stil komen te staan.

De initiatiefnemers van deze voetbalschool zijn Gert Fok en Theo de Jong. Beiden zijn geen onbekenden in de Dordtse voetbalwereld en weten hoe je kinderen maximaal kunt helpen zich te ontwikkelen. Dat die ontwikkeling meer om het lijf heeft dat alleen tegen een bal trappen weten de heren maar al te goed. Hun professionele achtergronden maken dat buiten de benodigde voetbalkennis ook op het mentale en fysieke vlak veel in huis is. Bovendien beschikken beiden over een uitgebreid netwerk waaruit geput kan worden als daaraan behoefte is.

Het is de bedoeling dat er voor keepers een aparte module zal komen. Afhankelijk van de animo kan deze al in September gaan draaien. De groepen van de keepers zullen ook beperkt in omvang zijn, namelijk 4-6 keepers per trainer.

Inschrijven voor de najaarscursus kan vanaf nu, en er zijn voor zowel de voetballers als de keepers maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De volgorde van inschrijven bepaalt of je mee kunt doen met de cursus, dus schrijf zo snel mogelijk in.

www.voetbalacademydordrecht.nl