Pupil van deze week: Lars Groeneweg!

De laatste pupil van de week van dit seizoen alweer… en wat voor één… Lars is al sinds de aller-jongste jeugd een opvallende verschijning binnen onze club. Dat opvallende zit hem in een aantal verschillende zaken. Natuurlijk valt Lars enorm op door zijn super blonde haar. Wij hebben al menige dame zien rondlopen die de kleur zo mooi vinden dat ze hem door de kapper hebben laten imiteren, maar niemand komt in de buurt van het origineel!

Voetballend heeft Lars ook een aantal zeer kenmerkende eigenschappen. natuurlijk heeft hij in de afgelopen jaren waarin hij lid is van EBOH, goed leren voetballen. Het unieke aan Lars is echter de enorme zucht die hij heeft naar overwinningen. Bloedfanatiek is hij… altijd…. met elk spelletje… Het maakt niet uit of het nou om een partijtje op de training gaat, tijdens een zomerranking, of in een beslissende competitiewedstrijd voor het kampioenschap; Lars wil gewoon altijd winnen. En hij kan nog flink boos worden ook als dat een keer niet gebeurd. Dat laatste heeft hij trouwens heel goed onder controle hoor… Het is gelukkig ook niet zo dat hij meteen kleedkamers gaat verbouwen of zo… Wat de status van zijn slaapkamer is na een verloren wedstrijd is bij uw schrijver niet bekend.

Lars heeft vorig jaar mogen meemaken dat ons eigen eerst kampioen werd, en misschien maakt hij nu weer een kampioenschap mee, maar dan van de tegenstander. Theoretisch gezien is die mogelijkheid zeer duidelijk aanwezig, al zijn ze daarvoor wel afhankelijk van de uitslag die Papendrecht neerzet. In combinatie met het verwachtte mooie weer, en de sponsorbijeenkomst die in de soos zal worden gehouden, zal Lars in elk geval bij een zeer druk bezochte wedstrijd onze mannen van steun mogen voorzien. Nu maar hopen dat Lars met zijn zucht naar overwinningen onze mannen de juiste kan kan opsturen!

En EBOH is zo prachtig…