Pupil van deze week: Jonathan Huges!

Ook de pupil van deze week is natuurlijk weer helemaal besmet met het voetbalvirus, en dan in het bijzonder de EBOH variant. Het seizoen is weer hard gegaan, dus we praten nu alweer over de voorlaatste pupil van de week voor het seizoen 2019-2020.

Jonathan is een speler uit ons JO11-2 team. Ook in dit team zien we weer een familieband, zoals we in veel teams tegenkomen. Jonathan wordt namelijk getraind door zijn grote broer Adonai. Zo zien we toch weer mooi terug wat een fijne familieclub EBOH is.

Zoals het hoort met een pupil van de week is ook Jonathan een bloedfanatieke voetballer (en wie zijn broer kent, weet dat ook dat een familietrekje is). Leergierig en nooit te beroerd om hard te werken zijn ook voor Jonathan goede ingrediënten om een goede speler voor EBOH te zijn en te blijven.

We hopen dat Jonathan ook het spelletje goed genoeg ziet om de taak van Ries enigszins over te nemen, zodat hij in alle rust kan herstellen va zijn hartinfarct. Vanaf deze plaats wensen we Ries natuurlijk heel veel sterkte en hopen we dat hij snel weer op de been is om weer lekker de Schenkeldijk te bezoeken. Hoe dan ook, wensen we Jonathan een hele fijne dag toe!

En EBOH is zo prachtig…