Een fitte selectie in de voorbereiding

De selectie heeft er inmiddels 5 trainingen opzitten en oogt nu al superfit.
Net als trainer Ries Fok overigens die na zijn hartproblemen succesvol is gedotterd en schoon aan de haak 12 kg lichter op het veld staat.

Ries wordt op het veld geassisteerd door TD René Ebbers, die wel een verklaring heeft voor de goede fysieke gesteldheid van de spelers. “Een aantal jongens zijn in de vakantie hier op het veld door blijven voetballen met ook vrienden van andere clubs en dat zie je nu terug. We missen alleen nog Jeffrey Manzanares en  Jesse Rensen, die zoals het er nu naar uitziet pas eind september terug komt uit Mallorca. We zijn blij dat de selectie breder is geworden. Alleen Jeffrey Monster kampt nog steeds met problemen aan zijn enkel. Die liep hij op in de thuiswedstrijd tegen Woudrichem in februari en de verwachting is dat dit nog wel even gaat duren.
Ook de rentree van Regga Regales laat nog  op zich wachten. Hij is geschorst tot 1 september.

De nieuwe jongens  zijn allemaal vanaf het begin present en laten een gretige indruk achter. Rayvano van de Merwe, Joey Steenbakker, Moreno van der Geer en Ricardo Heuverling  doen hun uiterste best om zich in de kijker te spelen. Er hebben zich nog 2 nieuwe spelers gemeld bij EBOH.
Furkan Kaya (ex Oranje Wit en in de jeugd actief voor EBOH) en Simeon Simeonov (ASWH). De eerste oefenwedstrijd is op dinsdag 13 augustus thuis tegen GSC/ODS. EBOH zal dan met een combinatie aantreden van 1 en 2.

Ook de 2de selectie is met de training gestart onder leiding van de nieuwe trainer Patrick Stok en assistent Joris Kardienaal. Zij missen er nog een stuk of zeven.  Tel daarbij op dat er een aantal spelers Ajax ondersteunen in de Arena tegen PAOK en dat verklaart het feit dat EBOH met een combinatie aan zal treden tegen onze stadgenoten. Donderdag 15 augustus gaat het DFC toernooi van start, met deelname van EBOH. Mogelijke tegenstanders zijn Papendrecht, Wieldrecht of DFC. Zaterdag 17 augustus zijn de finales.