Businessclub EBOH

Net als bij andere netwerkclubs zijn er binnen de Businessclub EBOH volop mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen, business te genereren en relaties te onderhouden.

Daarnaast biedt onze businessclub naast het zakelijke ook gelegenheid het nuttige met het aangename te verenigen. Door de diversiteit van de deelnemende bedrijven en particulieren bieden wij u kansen te over.

De businessclub is opgericht door een aantal ondernemers die betrokken zijn bij voetbalvereniging EBOH. Wij willen ons echter niet beperken tot alleen leden die betrokken zijn bij EBOH. Iedere ondernemer of particulier die de behoefte voelt om zijn/haar netwerk te vergroten, zakelijke kansen te benutten en de onderneming te profileren is meer dan welkom.

Daarnaast is een businessclub een belangrijk sociaal en maatschappelijk verschijnsel binnen een gemeente en zelfs binnen een regio. Veel mensen genieten onder het genot van een versnapering van voetbalwedstrijden van familieleden, vrienden en bekenden. Dit betekent dat – naast lidmaatschap van de Businessclub – sponsormogelijkheden van de voetbalvereniging een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de naamsbekend van uw bedrijf.

U bent bij iedere thuiswedstrijd van ons eerste elftal van harte welkom op ons sportcomplex aan de Schenkeldijk. Een ideale omgeving om op een informele manier in contact te komen met andere leden en voetballiefhebbers.