Dames 1 wint met ruime cijfers van OMC

OMC – EBOH 0-6

Wat kan een zaterdagmiddag toch mooi zijn.

Een lekkere Dordtse Derby op het programma OMC dames 1 – EBOH dames 1.

We zitten al een aantal wedstrijden dicht tegen de overwinning aan en trekken we aan het kortste eind. Maar soms ……………… op donderdagavond ……………….. de laatste training voor de wedstrijd van zaterdag dan weet en voel je het ……………… zaterdag gaan mijn meiden het doen …………. we winnen de Dordtse derby !!!!!!

Maar ja, dan moet het natuurlijk nog wel gebeuren.

Zaterdag extra vroeg bij OMC aanwezig voor een uitgebreide wedstrijdbespreking. Je voelt dan de spanning in de kleedkamer je wordt als trainer dan steeds zekerder van je zaak ……………. dit wordt de dag dat we goed voetbal gaan omzetten in een overwinning.

Maar ja, de wedstrijd moet nog steeds gespeeld worden.

Gek hè ………. dat je met je 51 jaar nog steeds zenuwachtig kan zijn voor een wedstrijd …… lekker!!

Dan is het twee uur en de wedstrijd gaat beginnen. Aftrap ………………….. weg zenuwen en ………….knallen. En dit is precies zoals het gaat.

Vanaf het eerste fluitsignaal loopt het als een tierelier, de meiden vechten als tijgers. Goed voetbal en positiespel afgewisseld met geweldige individuele acties alles in een wedstrijd samengevat.

Het duurt niet lang of de 0-1 ligt in het netje, gevolgd door nog 4 in de eerste helft. Dan is het rust en wat kan je zeggen tegen een team op drift …………………… 10 minuten gepraat maar het had ook in 1 zin samengevat kunnen worden GEWOON DOORGAAN.

De tweede helft is eigenlijk een kopie van de eerste helft hoewel OMC iets meer aandringt. Toch zijn de kansen voor ons en de op 0-6 einduitslag is ook absoluut niets af te dingen.

En dan, na het eindsignaal, dan loop je het veld af en gaat je rood/zwarte hart toch wel sneller kloppen hoor ………… TROTS dat is het juiste woord …………. TROTS op mijn meiden die hun goede voetbal eindelijk beloond zien worden.